Alfabet Gerechtstolken & Juridisch Vertalers » Welkom bij Alfabet Gerechtstolken & Juridisch Vertalers
Welkom bij Alfabet Gerechtstolken & Juridisch Vertalers

Het alfabet is de basis voor gesproken en geschreven taal en zodoende de basis voor communicatie tussen de mensen. Alfabet Vertaalbureau verzorgt een goede en duidelijke communicatie voor u als medemens.

Om zowel schriftelijke als mondelinge communicatie tussen verschillende talen mogelijk te maken heeft vertaalbureau Alfabet zich sinds 1994 de missie gesteld om op transparante wijze kwalitatief hoogwaardige juridische vertaal- en tolkdiensten te verlenen. Het vertalen van bijvoorbeeld notariële akten, beschikkingen en correspondentie van rechtbanken, maar ook wetsartikelen uit het wetboek behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Vertaalbureau Alfabet biedt beëdigde vertalingen en tolkdiensten aan in o.a. de talencombinaties Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees maar ook Turks, Arabisch, Marokkaans en Farsi. Voor overige talen kunt u vrijblijvend contant met ons opnemen.

De Gerechtstolken & Juridisch Vertalers van Vertaalbureau Alfabet zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen en tolkdiensten ten behoeve van notarissen en advocaten en bedrijven. Natuurlijk verlenen wij ook diensten aan overheden, instanties, bedrijven en particulieren. Deze dienstverlening is een specifiek deel van de vertaalbranche, waarvoor speciale vakkennis is vereist. Juist die vakkennis hebben onze beëdigde juridische vertalers en gerechtstolken in huis, omdat zij daarvoor de vereiste opleiding hebben gevolgd en de nodige ervaring in de praktijk hebben opgedaan.

Als professioneel juridisch vertaalbureau met onze interne beëdigde tolken en vertalers zijn wij in staat om uw teksten in het juiste zinsverband en de juiste juridische achtergrond te plaatsen, waardoor de kern en inhoud van uw juridische tekst behouden blijft.

Kwaliteit, service en transparantie zijn begrippen die wij hoog in het vaandel houden. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u als klant tevreden te stellen en een duurzame relatie met u op te kunnen bouwen. Het merendeel van onze zakelijke klanten, maar ook de particulieren, doet al sinds jaren zaken met ons, vanwege onze goede service en transparante kwaliteit!

Het gaat er tenslotte om dat mensen elkaar goed begrijpen. Om dit te kunnen doen denken wij met u mee en denken we het liefst vooruit. Ons professionele team van beëdigde juridische vertalers en gerechtstolken staat klaar om u van dienst te zijn!

Wij doen dit door duidelijke taal te spreken!