010 485 0233 * info@alfabet-talen.nl * Maandag - Vrijdag : 09.00 - 17.00 uur

Routebeschrijving

Hoe u ons kantoor kunt bereiken

Vanuit Amsterdam / Den Haag
Vanuit de richting A13 richting Rotterdam.
Bij het Klein Polderplein neemt u de afslag Utrecht/Dordrecht (A20).
U rijdt door tot het Terbregseplein en volgt de afslag Dordrecht/Breda (A16). Op de A16 houdt u rechts aan door de borden Feijenoord./IJsselmonde te volgen. Over de Van Brienenoordbrug neemt u de afslag Feijenoord/IJsselmonde. U houdt links aan (afslag Feijenoord) en gaat rechtdoor de Stadionweg op. U volgt de weg tot aan de verkeerslichten en gaat rechtsaf. U rijdt tot aan de 2e kruising/stoplicht alwaar de Laan op Zuid begint en u rechtdoor blijft rijden.
Na ongeveer 500 meter aan uw rechterzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor.
Vanuit Roosendaal / Zierikzee
Via de A29 volgt u na de Heinenoordtunnel de borden Zuidplein/Ahoy.
Op de T-splitsing Zuidplein volgt u de borden Erasmusbrug. Via de Dordtselaan komt u bij het metrostation Rijnhaven. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor de Posthumalaan op en na circa 700 meter slaat u de eerste straat rechtsaf de Joubertstraat in en gaat u aan het eind van de straat rechtsaf de Laan op Zuid op en blijft u rechtdoor rijden. Na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor.
Vanuit Utrecht / Gouda
Via de A20 richting Rotterdam.
Bij knooppunt Terbregseplein neemt u de afslag Dordrecht/Breda (A16).
Na de fly-over houdt u rechts aan en neemt u, op de Van Brienenoordbrug , de afslag Feijenoord/IJsselmonde. U houdt links aan (afslag Feijenoord) en gaat rechtdoor de Stadionweg op. U volgt de weg tot aan de verkeerslichten en gaat rechtsaf. U rijdt tot aan de 2e kruising/stoplicht alwaar de Laan op Zuid begint en u rechtdoor blijft rijden.
Na ongeveer 500 meter aan uw rechterzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor.
Vanuit Breda / Dordrecht
Via de A16 volgt u bij de Ridderster de borden Rotterdam Centrum/Capelle aan den IJssel.
U neemt daarna de afslag Feijenoord/IJsselmonde en volgt de richting Feijenoord. U houdt links aan (afslag Feijenoord) en gaat rechtdoor de Stadionweg op. U volgt de weg tot aan de verkeerslichten en gaat rechtsaf. U rijdt tot aan de 2e kruising/stoplicht alwaar de Laan op Zuid begint en u rechtdoor blijft rijden.
Na ongeveer 500 meter aan uw rechterzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor.
Vanuit Europoort / Hellevoetsluis
Via de A15 neemt u bij het knooppunt Vaanplein de richting Zuidplein/Ahoy.
Via de Dordtselaan komt u bij het metrostation Rijnhaven. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor de Posthumalaan op en na circa 700 meter slaat u de eerste straat rechtsaf de Joubertstraat in en gaat u aan het eind van de straat rechtsaf de Laan op Zuid op en blijft u rechtdoor rijden.
Na ongeveer 500 meter aan de linkerzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor.
Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt u tram 20, 23 of 25.
Uitstappen op de Laan op Zuid bij halte Lodewijck Pinckhofstraat. Hier steekt u over en na ongeveer 200 meter aan de rechterzijde op nummer 780 bevindt zich ons kantoor. Geschatte tijdsduur vanaf Centraal Station: 10 minuten.

Onze Garantie

  • Volmacht
  • Aandelenoverdracht
  • Akte van oprichting
  • Statutenwijziging

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen en u voorzien van een passende en vrijblijvende offerte.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    This is custom heading element